Hafla Anissa, een zondag voor vrouwen

Stadsschouwburg Utrecht

Rachid Kasmi, Said Senhaji en Btissame komen samen op zondag 18 maart 2012 voor HAFLA ANISSA. Het vrouwenevenment in Stadsschouwburg Utrecht. De drie artiesten worden begeleidt door Orchestre Ismailia. Aanstaande zondag kunnen vrouwen heerlijk genieten in de schouwburg. Niet alleen van optredens van geweldige artiesten maar ook van de lifestyle, entertainment en workshops.

Dit feest van de vrouw word georganiseerd door het magazine HODA. Zo gaan ze ervoor zorgen dat vrouwen kunnen genieten en ontspannen onder het genot van drankjes, hapjes en veel, heel veel entertainment in alle soorten. Bron: Marmoucha

Bron foto: Flickr

 

Lees ook:HODA: nieuw glossy voor jonge moslima’s
Lees ook:Mega Chaabi Dance: een nieuwe kerst in Paradiso
Lees ook:Latino Markt in Eindhoven
Lees ook:Help de buurvrouw Nederlands leren.
Lees ook:Marokkaanse vrouwen vieren kerstfeest

2 reacties op “Hafla Anissa, een zondag voor vrouwen

  1. gold price

    Vier het voorjaar Muziekliefhebbers opgelet: tijdens het paasweekend is het weer tijd voor muziek in de buitenlucht. Een goeie tip is Paaspop in Schijndel, dat op vrijdag voor Pasen begint. Het wordt nog lastig kiezen tussen vrijdag, zaterdag en zondag, want het programma liegt er niet om. Anouk, Waylon, Guus Meeuwis, Van Velzen en Golden Earring schitteren op de verschillende podia in Brabant. Kijk voor meer informatie en kaarten op de website van Paaspop .

      /   Beantwoorden  / 
  2. Russ R. Floyd

    Tijdens de Libelle Zomerweek kunnen bezoekers shoppen, proeven en ideeën opdoen tijdens een van de workshops. Er zijn demonstraties, modeshows, interviews met bekende politici en auteurs en allerlei live optredens. Wat namen van artiesten die langskomen: Jeroen van der Boom, Loïs Lane, Stevie Ann, Frank Boeijen, Van Dik Hout, Lange Frans en Het Goede Doel.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.