Datingsite voor moslims!

Ik wist niet eens dat het bestond! Een datingsite voor moslims! Maktab.nl! Blijkbaar werkt de site wel, want ik las net de volgende reactie op de site; “beste broeders van maktab ik ben nu getrouwd met iemand van Maktab en ik ben nooit zo gelukkeg geweest. Ik dank jullie voor alles groetjes Fatima “. Ik vind het wel wat hebben. Zo kunnen de singles, en dat geldt vooral voor de vrouwelijke moslims, die niet zoveel sociaal contact hebben, alsnog iemand ontmoeten.

Lees ook:Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet
Lees ook:‘Er is een islamitische Oprah Winfrey opgestaan’
Lees ook:Salamworld is een verademing
Lees ook:Iedereen heeft toch vooroordelen?
Lees ook:Eerste stadsdeelvoorzitter met een hoofddoek

6 reacties op “Datingsite voor moslims!

 1. Alainaa

  Salaam OuAlaykoem broeders.

  Ik zal me zelf voorstellen.
  Ik ben een Marokkaans moslima 17 jaar jong.
  Ik doe de opleiding sociaal pedagogisch werker.

  Ik ben een spontaan persoon persoon met oog voor de sociale omgeving, betrokken en leergierig bij hetgeen wat ik onderneem.

  Ik draag hijaab,woon in Utrecht en verder zoek ik een man tussen de 20/25 jaar oud.

  Ma3a Salama

    /   Beantwoorden  / 
  1. Aziz

   Hey mij naam is aziz ben 20 jaar oud en studeer bank en verzekeringen MBO 4 laast jaar. IK ben een aardig en verlegen jongen en houd wel van lachen ahahha. Hier me e-mail mischien hoor ik wel wat van je xxxx [email protected]

     /   Beantwoorden  / 
 2. Abdel

  Salaam aalikoem ik ben een Muslim en op zoek naar huwelijkspartner incha Allah . Choekraan

    /   Beantwoorden  / 
 3. Abdeslem

  Salaam aalikoem ik ben Abdeslem ik woon in Rotterdam en ik ben op zoek naar een huwelijkspartner Choekraan

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.