Dromen op Literatuursfestival Writers Unlimited

Deze maand begint het Literatuurfestival Writers Unlimited, voorheen bekend als Winternachten. Dit festival brengt schrijvers, journalisten, dichters en denkers uit allerlei landen bij elkaar. In een informele sfeer bespreken ze elkaars evaringen en ideeën met elkaar. Het festival start op donderdag 19 januari met de Oxfam Novib PEN Awards en de winternachtlezing. De twee daaropvolgende dagen worden gevuld met voordrachten, lezingen, interviews, debatten, films, etc. Het festival heeft nu al een vol programma.

Dit jaar staat het festival in het teken van dromen. De wereld staat momenteel vol van idealen. Verschillende idealen. Hierbij wordt veel verwezen naar de Arabische wereld. Waar velen dromen over vrijheid en vooruitgang.

Op de website www.winternachten.nl lees je het programma van dit Literatuurfestival. Wil je graag je favoriete schrijver ontmoeten? Of een debat bijwonen? Of een interview? Het is allemaal mogelijk. Je moet hiervoor wel kaartjes bestellen. Kijk op de website hoe je aan kaartjes kan komen. Je kan ook aan het werk al vrijwilliger op het festival. Ook hierover vind je informatie op de website.

Bron foto: Flickr

Lees ook:Start Arab Film Festival
Lees ook:Arab Film Festival staat stil bij Arabische revolutie
Lees ook:Africa In The Picture: ALIVE & KICKIN’
Lees ook:Lezing: Egypte na Mubarak
Lees ook:Movies that Matter Festival, voor de mensenrechten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.