Beleef Afrikaanse avonden in Utrecht

Ook in Utrecht kan je komende dagen terecht voor een Afrikaanse avond. Vrijdagavond 7 oktober en zaterdagavond 8 oktober kan genieten van de Afrikaanse sferen in het sportcafé ‘De Dreef’ in Utrecht. Vrijdagavond is er een dansworkshop onder begeleiding van ZOUK en ZOUKPARTY. Daarnaast word je verwend met heerlijk Afrikaans eten. Op de zaterdagavond ga je heerlijk dansen in het maanlicht.

De organisatie Afro Promotion organiseert met regelmaat feesten en avonden om zo veel mogelijk mensen te laten genieten van de Afrikaanse cultuur. Niet alleen voor de Afrikaanse bevolking. Zij willen ook Nederlandse bezoekers aantrekken. Op deze manier willen zij de Afrikanen en de Nederlanders dichter bij elkaar brengen. Zo weten Nederlanders wie de Afrikaanse bevolking is en waar zij vandaan komen. En hoe kan dit beter dan met eten, dans en muziek! Een combinatie die menigeen nieuwsgierig maakt.

Ben je toe aan een Afrikaanse avond in Utrecht? Kijk dan gauw op de websites www.afropromotion.com en www.africaserver.nl voor meer informatie over de feesten in sportcafé ‘De Dreef’ in Utrecht.

Lees ook:Begin 2012 met Afrikaanse swing
Lees ook:Gratis proefles Afrikaanse dans in Utrecht
Lees ook:Beleef Brazilië in Amsterdam
Lees ook:Afrikaanse dansavond voor alle Afrikaliefhebbers
Lees ook:Afrobeats van Jungle By Night en Egypt 80 vullen Paradiso

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.