Begin 2012 met Afrikaanse swing

In Utrecht kan je in Afrikaanse sferen 2011 afsluiten en het nieuwe jaar vieren. Op 30 en 31 december kan je in Sportcafé De Dreef voor Afrikaanse feesten. Op vrijdag 30 december vindt The Altimate African Party plaats. Op zaterdag 31 december het Grande Soiree: Reveillons 2012. Grootse Afrikaanse feesten voor het oude en nieuwe jaar!

The Altimate African Party is ideaal voor de jongeren onder ons. Het wordt het ultieme oud-en-nieuw-feest van Utrecht genoemd. Met een diversiteit aan muziek als R&B, Dance Hall en Afrikaanse muziek. Een muzikale avond onder leiding van de DJ’s DJ Dynamite, DJ Pawell en DJ Sahr.

Het feest op oudjaarsdag oogt chiquer onder de naam Grande Soiree: Reveillons 2012. Vanaf tien uur ‘s avonds kan je daar terecht voor dit spetterende feest. DJ Lonzo laat je muziek horen, uitermate geschikt voor een knallende nieuwjaarsparty.

Met oud en nieuw is het ieder jaar weer bedenken hoe het nieuwe jaar op zijn best te vieren. Thuis, met vrienden of familie, een feest en wat voor feest. Dit zijn twee feesten die het voor de Afrikaliefhebbers aantrekkelijk maken om het nieuwe jaar cultureel te beginnen. Afrikaanse muziek garandeert zeker een fantastische swingende avond. Laat alle narigheid en zorgen van 2011 achter en begin 2012 swingend en vrolijk!

Lees meer informatie over deze feesten op Afropromotion.

Bron foto: Flickr

Lees ook:Beleef Afrikaanse avonden in Utrecht
Lees ook:Tango en champagne bij Academia de Tango
Lees ook:Latin Dance Party in het Tropentheater
Lees ook:Afrikaanse dansavond voor alle Afrikaliefhebbers
Lees ook:I Love Asian Party vanavond in HMH Rotterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.