Tango en champagne bij Academia de Tango

Latina’s en latino’s, ook jullie worden niet overgeslagen voor de viering van het nieuwe jaar. Voor de tangoliefhebbers heeft Academia de Tango in Amsterdam het perfecte eindejaars- en nieuwjaarsfeest georganiseerd. Op 31 december en 1 januari kan je daar het nieuwe jaar vieren met tango en champagne. Een feest waarbij de beste tangodanser tot zijn recht komt. De tango dansen en champagne drinken is een uitdagende combinatie.

Op oudejaarsdag begint het feest al om acht uur in de avond. Twijfel niet om zo vroeg mogelijk op het feest aanwezig te zijn. Des te meer wordt jouw avond gevuld met tango, tangomuziek en tango dansers. Academia de Tango heeft ook een aantal dansers ingeschakeld die gaan optreden op dit swingende feest. Die avond treden de professionele dansers Dimitris en Mariana uit Parijs op. De muziek van de avond wordt verzorgd door DJ Jens.

Als je de smaak te pakken hebt gekregen, dan kan je 1 januari verder feesten. Vanaf acht uur in de avond kan je op nieuwjaarsdag weer terecht bij Academia de Tango. Ook dan kan je genieten van de danskunsten van professionele tangodansers, dit keer een paar uit Lyon, Xaris en Malika. Op deze dag zorgt DJ Massimo Maugeri voor de swingende latin muziek.

Kijk op de website van Academia de Tango voor meer informatie en kaartenprijzen.

Bron foto: Flickr

 

 

Lees ook:Tangomagia nog een dag in Amsterdam
Lees ook:Begin 2012 met Afrikaanse swing
Lees ook:Tango en Flamenco in RASA Utrecht
Lees ook:Latin Dance Party in het Tropentheater
Lees ook:Surinaamse avond in Holland Casino.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.