Tangomagia nog een dag in Amsterdam

Morgen is de laatste dag dat je nog kan genieten van Tangomagia, het tangofestival in Amsterdam. Een festival vol verrassingen, traditie, avant-garde en intimiteit, ook wel ‘Buenos Aires aan de Amstel’ genoemd. Niet zo gek als tango overheerst in de Nederlandse hoofdstad. Door middel van diverse workshops, muziek en professionele tangodansers.

Tangomagia 2011 is het veertiende tangofestival in Amsterdam. Geen betere manier om het jaar af te sluiten dan met swingende cultuur. Op welke manier dan ook. In Amsterdam kan je het jaar afsluiten met de tango. Door te kijken naar de tango, te luisteren naar de tangomuziek of eindelijk zelf de tango te leren.

Is jouw nieuwe voornemen voor 2012 toch eens die tango te dansen? Dan hoef je niet eens meer te wachten tot het nieuwe jaar. Tijdens Tangomagia worden ook workshops gegeven voor beginners. Iedereen kan 2011 met de tango uitdansen.

Dit jaar heeft het festival voor het eerst de MagiaMarathon. Benieuwd wat dit inhoudt? Kijk dan snel op de website van Tangomagia voor meer informatie over dit tangofestival in Amsterdam.

Bron foto: Flickr

Lees ook:Tango en champagne bij Academia de Tango
Lees ook:Begin het weekend in een andere cultuur
Lees ook:Haarlem is straks weer in de ban van salsa
Lees ook:Tango en Flamenco in RASA Utrecht
Lees ook:Carel Kraayenhof in Concertgebouw Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.