Tango en Flamenco in RASA Utrecht

Als je in Utrecht woont kan je dit weekend ook ontsnappen in de cultuur van Tango en Flamenco. Ontdek vanavond de Roemeense Tango van Oana Catalina Chitu en morgenavond de Flamenco freestyle van de groep Ultra High Flamenco.

Boekarest Tango

Met de muziek van Oana Catalina Chitu ga je terug naar de tijd dat Boekarest nog het Parijs van Europa was. Haar stijl wordt beschreven als melancholisch, zwoel en opzwepend. De muziek komt van haar debuutalbum ‘Bucharest Tango’ waarin ze de Roemeense Tango uit de jaren ’30 van de vorige eeuw weer doet opleven. Om een indruk te krijgen van haar muziek, kijk dan op de website van RASA en luister naar de ‘Bucharest Tango’ van Oana Catalina Chitu.

Beleef Flamenco

Als je geen genoeg hebt gekregen van opzwepende muziek, ga dan zaterdagavond naar het optreden van Ultra High Flamenco (UHF). Vier vrienden die een flamencojazzkwartet vormen. Met zijn vieren maken ze innovatieve flamenco horen. Traditionele flamencostijlen voegen zij samen tot een geheel nieuw geluid, ook wel genoemd ‘flamenco freestyle’.

Ga dit weekend naar RASA voor het nieuwe geluid van tango, jazz en flamenco.

Lees ook:Tango en champagne bij Academia de Tango
Lees ook:Het nieuwe Rasa vanaf vandaag gestart
Lees ook:Overlast Roemeense bendes blijft voorlopig.
Lees ook:De top van Indiase zang in RASA
Lees ook:Tangomagia nog een dag in Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.