Oordeel over zittende advocaat.

Vandaag velt de Raad van Discipline een oordeel over de ‘zittende advocaat’ Mohammed Enaït. Het is gebruikelijk dat advocaten tijdens rechtszaken uit respect opstaan als de rechter binnenkomt.  Omdat Enaït dit weigert, diende de deken van de Orde van Advocaten W. Claasen een klacht tegen hem in. Enaït is orthodox moslim en zegt uit geloofsovertuiging niet te willen opstaan. Bron: De Pers

Uit geloofsovertuiging. Hij is moslim en gelooft dus niet in…. rechters?

Lees ook:Zittende advocaat krijgt berisping.
Lees ook:Advocaat Enaït blijft zitten.
Lees ook:Racisme-aanklacht tegen Van Damme.
Lees ook:De boerka hand in hand met de helm en bivakmuts
Lees ook:‘Prins Laurent bijna moslim’

2 reacties op “Oordeel over zittende advocaat.

  1. PdR

    Opzouten die engerd ! Het moet niet gekker worden. Als jij in Iran op straat loopt als vrouw in een minirok dan mag je worden verkracht dus pas je je aan de normen en waarden aan. Waarom moet zo’n engerd zich niet aan onze normen aanpassen ? Heel snel opzouten ! En nooit meer terug komen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. SB

    In Iraan vielen mijn gastheren van hun stoel af van verbazing. Je hoort namelijk altijd op te staan als een respectabel iemand binnenkomt. Zij stonden daarom ook voor mij op. Het geloof speelt daarbij namelijk geen rol.

    Vrouwen geen hand geven dat is de omgekeerde wereld. Vrouwen bepalen of zij een man een hand willen geven en niet andersom.

    Waarom zetten jullie dit soort figuren die ons Islamieten te schande zetten met van de rare opvattingen niet het land uit was hun vraag. Onbehoorlijke gasten moet je terugsturen naar waar ze vandaan kwamen. Daar piepen zij wel anders.

    Wilders, Fitna, nooit van gehoord. O toont hij televisie beelden van Moslim extremisten. Het is jammer maar waar dat die bestaan.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.