Eastern Tale vanaf morgen in Tropentheater Amsterdam

Een perfecte plek om andere culturen te proeven is het Tropenmuseum in Amsterdam. Vanaf morgen is daar twee dagen lang de voorstelling Eastern Tale van het Dance Forum Taipei te zien. In 2009 heeft deze groep met succes opgetreden in het Tropentheater met de voorstelling Eastern Current. Eastern Tale is hier een vervolg op.

In totaal negen dansers en drie solisten uit de Taipei Chinese Orchestra werken mee aan Eastern Tale. Onder leiding van Min-Lung Yang laat Eastern Tale een creatieve creatie zien van acrobatiek, Chinese opera, oosterse gevechtskunst en verschillende Aziatische theater- en dansvormen.

Eastern Tale is een uitgelezen kans om de Aziatische cultuur te leren kennen. Diverse Aziatische kunsten komen tot hun recht in deze voorstelling. Voor de liefhebbers van Oosterse kunsten is dit zeker een voorstelling die je niet kan missen.

De Dance Forum Taipei treden op 9 en 10 september op met Eastern Tale vanaf 20:30 uur in de Lichthal van het Tropenmuseam. De kaarten kosten 30 euro. Voor meer informatie, kijk op de website van het Tropenmuseum.

 

Lees ook:Chinese muizenliefde komt tot leven in het Tropentheater
Lees ook:Fashion in het Tropenmuseum
Lees ook:Sutra Dance Theatre: de creatie van een pionier
Lees ook:Plantage Zondag vertelt de koloniale zeevaartsgeschiedenis van het Tropenmuseum
Lees ook:Balance’th danst voor liefde en integratie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.