Word de nieuwe Multiculti blogger

Grijp je kans en word de nieuwe blogger van deze Multiculti blog.

Ben jij op zoek naar je eigen platform op internet. Wil je vanaf het begin een groot aantal bezoekers. En wil je er ook aan verdienen? Begin dan je eigen blog op blog.nl. En maak deel uit van een netwerk van bloggende journalisten. Je volgt al het nieuws over de Multiculturele samenleving en je weet het in een context plaatsen en je weet er zodanig over te bloggen, dat er reacties van bezoekers komen. Daardoor ontstaat er een community op je blog van mensen, die je interesse in het thema delen. Je bent niet meer dan een half uur à uur per dag kwijt aan het bloggen.

Bij blog.nl krijg je:

* Toegang tot een gebruiksvriendelijk CMS

* Professionele begeleiding met helpdesk en bloggersbijeenkomsten

* Veel exposure voor je berichten

* Een enthousiaste club van geïnspireerde bloggers

* Een maandelijkse vergoeding, die kan oplopen tot enkele honderden euro’s

Jij zorgt voor de inhoudelijke invulling van de blog. Blog Online B.V. regelt de technische en commerciële kant in de vorm van banners, advertorials en sponsoring. Hoe meer bezoekers je blog trekt, hoe hoger de opbrengsten zijn. Omdat je blog deel uitmaakt van een groot netwerk, heb je vanaf het begin al veel bezoekers.

Over Blog.nl

Blog.nl is het grootste Nederlandse platform van themablogs. Momenteel bestaat het sterk groeiende netwerk uit 90 titels en blog.nl trekt maandelijks meer dan 3 miljoen bezoekers.

Reacties graag zo spoedig mogelijk en naar [email protected] o.v.v. Nieuwe Multiculti blogger. Geef aan, waar je passie voor de Multiculturele samenleving uit blijkt. Voeg je CV toe, waaruit blijkt dat je een journalistieke achtergrond hebt of dat je een relevante opleiding volgt.

We kijken uit naar je bericht!

2 reacties op “Word de nieuwe Multiculti blogger

  1. offshore corporations

    KUCH. De foto geeft een glashelder beeld van Nederland anno 2011: een multiculturele samenleving waarin ongeduld, agressie en de neiging om het recht in eigen hand te nemen de overhand lijken te krijgen. Joost van den Broek laat dit zien, door tussen de mensen, maar toch op gepaste afstand te gaan staan. Zoals het een goed fotojournalist betaamt. KUCH ( Juryrapport ) Update: Helaas Pindakaas, Tubantia .

      /   Beantwoorden  / 
  2. Sung K. Luna

    UTRECHT – De multiculturele samenleving is op internet springlevend. Tot die conclusie komt wetenschapper Koen Leurs van de Universiteit Utrecht. Vooral Marokkaans-Nederlandse jongeren gebruiken het internet als een verlengstuk van hun leven en komen daarmee vaker in contact met Nederlandse jeugd. Ze delen interesses die weinig met afkomst te maken hebben, zoals muziek en politiek. Ook zijn Marokkaans- Nederlandse jongeren actief om stereotypen over de bijvoorbeeld de Islam tegen te gaan. Leurs deed onderzoek onder 14.00 jongeren en promoveert op 27 juni op dit onderwerp.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.