Wereldpand in Amsterdam biedt vluchtelingenorganisaties ruimte.

Kantoor- en vergaderruimte huren is op veel plaatsen in Amsterdam mogelijk, ook voor vluchtelingenorganisaties. Het Wereldpand biedt meer. In het Wereldpand zijn vluchtelingenorganisaties niet alleen goedkoop uit, maar kunnen zij ook hun netwerk vergroten en onderling kennis en ervaring uitwisselen. Door samenwerking kunnen zij gezamenlijk vooruit komen. Van deze benadering profiteert zowel de eigen achterban als de Amsterdamse vluchtelingengemeenschap als geheel. Geleidelijk kan het Wereldpand zo tot een multifunctioneel empowerment- en expertisecentrum uitgroeien. Het Wereldpand bevindt zich in het ‘torengebouw’ aan Mercatorplein 17 in Amsterdam-west.

Als je erlangs loopt merk je niets van de activiteiten binnen. Eenmaal binnen zie je Somalische vrouwen vergaderen, een Iraanse man een landgenoot helpen met formulieren of een groep mensen capoeira spelen. Foto: stock.xchng

Lees ook:Multiculturele kerstmarkt in Amsterdam Oud-West.
Lees ook:Het culturele palet voor kunstenaars
Lees ook:Zimmerende zondagen in Amsterdam: cultuur, muziek, markt, dans.
Lees ook:Utrechtenaar en Marokkaan. Het is te combineren.
Lees ook:Verdubbeling aantal klachten discriminatie

2 reacties op “Wereldpand in Amsterdam biedt vluchtelingenorganisaties ruimte.

  1. anneke schmidt

    Ik wil graag weten of één of meer verenigingen in het Wereldpand 8-maart Wereldvrouwendag-activiteiten op de agenda hebben.Die willen wij gebruiken om onze leden daarop attent te maken. Graag via mijn emailadres.Bij voorbaat dank.

      /   Beantwoorden  / 
  2. christievanderhaak

    Woensdag 3 maart heb ik een oproep geplaatst om met heel veel vrouwen en eventueel mannen met hoofddoek op te gaan stemmen in Den Haag. Dit als protest tegen de PVV, die de hoofddoek wil verbieden bij gemeentelijke en gesubsideerde instellingen.
    Verzamelen om 12.00 uur voor de Sting, t.o. Het Gouden Hooft, om daarna gezamenlijk naar het stembureau te gaan.
    Ik hoop op een grote opkomst, om solidair te zijn.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.