Wilders is schuldig aan discriminatie.

Geert Wilders maakt zich schuldig aan discriminatie door ‘consequent onderscheid te maken tussen moslims en niet-moslims’. Dat vindt de vijfkoppige jury van het televisieprogramma Advocaat van de Duivel, meldt de Avro. De PVV-leider staat vanavond centraal in het tv-programma. Hij wordt verdedigd door mr. Theo Hiddema. De vaste advocaat van de show, Gerard Spong, deed vorig jaar namens een groep critici aangifte tegen Wilders wegens haatzaaien. Daarom heeft de AVRO Spong voor deze aflevering vervangen door Hiddema. Bron: Metro.

Lees ook:Geef tegen Geert
Lees ook:Sinterklaas komt aan in Schiedam.
Lees ook:Meeste discriminatie is vanwege leeftijd.
Lees ook:Moslims doelwit internetdiscriminatie.
Lees ook:Wilders welkom in VS.

8 reacties op “Wilders is schuldig aan discriminatie.

  1. Michael

    Ik draag al 20 jaar een bandana en ben een man geen moslimmer.Its my Image dus hoe zo geen hoofdoek

      /   Beantwoorden  / 
  2. Geert

    Wilders heeft kritiek op de Islam, moslims zijn de aanhangers van dit geloof / ideologie en het is logisch dat moslims zich dan aangesproken voelen. Daarnaast maakt Wilders wel onderscheid tussen moslims die zich conformeren aan de regels van de samenleving en de democratie omarmen en radicale moslims die de fundamentele islam aanhangen die haaks staat op onze rechtsstaat. Deze uitspraak van deze jury is dan ook een lachertje, ongelofelijk dat je tot zo,n ondoordachte uitspraak kan komen. Hulde aan de advocaat die een zeer helder pleidooi gaf. Schande dit programma, temeer gezien de procedure tegen Wilders nog loopt en er nog geen uitspraak van de rechter ligt. Die moslim die met droge ogen beweerde dat er niet tot geweld wordt opgeroepen in de koran tegen ongelovigen kan je toch niet serieus nemen. Daarnaast zijn er nog een paar essentiele boeken naast de koran, de hadith bijv. waarin de geweldadige handelingen zoals onthoofdingen en amputaties door de profeet himself uitgevoerd worden beschreven, de grondlegger van deze veroverings godsdienst. Wilders is de belangrijkste klokkenluider in de Nederlandse geschiedenis alleen landverraders proberen hem monddood te maken, schande! Ik ben er van overtuigd dat Wilders zal worden vrijgesproken, er zijn namelijk geen grondslagen om hem te veroordelen.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Bliss

    Ik ben een vaste Americaganger….
    En vind heel de discussie echt nergens over gaan.
    NL gedraagd zich als een klein kind met een psychose, al 8 jaar. Triest om te zien dat NL zo onderuit gaat.
    De discussie is goed, doch zinloos. Mensen kan je nooit hun godsdienst ontzeggen. In de US wonen miljoenen moslims en joden en allen dragen ze gewoon hun godsdienst uit en dragen ze gewoon een hoofddoek of ‘muts’. Zowel de joodse als de moslimdames. Het recht op godsdienst is net zo belangrijk als de vrijheid van meningsuiting.

    God bless America.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Bliss

    Een van de redenen voor de gang van NL naar De Nieuwe Wereld, was dat de mensen met een afwijkend geloof in het nieuwe Amerika hun geloof gewoon konden beleven.
    Laat NL niet weer dezelfde fouten maken, al geloof ik niet dat ze dat zal doen. NL heeft de mensenrechten altijd hoog in het vaandel gehad.
    Amerika heeft z’n pilletje al gehad, nu NL nog!!

      /   Beantwoorden  / 
  5. Bliss

    Ja!!
    Waarom zie ik alleen in de US de joden in hun klederdracht? In NL is veel commentaar op de moslimdames, die hebben de joodse dames zeker nog nooit gezien?? Lol.
    Ik vind dat prima van die dames en help ze altijd herinneren met een vriendelijk “Shalom!” op straat. En dan lachen ze lief terug met een begroeting. M’n moslimvrienden begroet ik met een welgemeend Assalaam Alleikum! Zouden meer mensen moeten doen. Vrienden maken noem je dat!
    God Bless America!

      /   Beantwoorden  / 
  6. rachid

    Wilders is een mismakende persoon

    hij is een onwaardige mens !

      /   Beantwoorden  / 
    1. riffia

      JIJ HEBT HELEMAAL GELIJK!!!!!!!!

        /   Beantwoorden  / 
  7. ahmed

    Nah er zijn van die paar stomme nederlanders
    die wilders een goede persoon vinden!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.