YourRight2Choose helpt je op weg naar liefde

Al eerder was partnerkeuze in een multiculturele samenleving in het nieuws. Nu is er een website die deze keuze voor jongeren in de belangstelling zet: YourRight2Choose. Zo nu en dan lijkt uithuwelijken een uitkomst. Waar menigeen het een belachelijke traditie vindt, heeft het ook zo zijn voordelen. Geen rampzalige relaties. Geen liefdesverdriet. Niet die zoektocht naar de ware. Alles wordt al voor je uitgestippeld. Maar aan de andere kant willen we juist die vrije keuze. Liefde is iets wat niet bepaald kan worden door ouders. Liefde moet uit jouw hart komen. Niet uit die van je ouders.

In een multiculturele samenleving hebben we te maken met verschillende manieren om een levenspartner te vinden. Van uithuwelijken tot aan eigenlijk geen partner hebben, single zijn. Dat laatste is in sommige culturen niet in te denken. Meisjes en jongens worden uitgehuwelijkt. In Nederland worden we blootgesteld aan alle mogelijkheden. Hoe gaan we hiermee om? YourRight2Choose vertelt jongeren hoe zij om moeten gaan met verliefdheid, het huwelijk, eigenlijk gewoon de liefde.

Moet je de partner van je leven kiezen met je hart of je hoofd? YourRight2Choose is voor alle jongeren in Nederland een uitkomst. Gewoon om ons op weg te helpen in de liefde.

Lees ook:Twee culturen op een kussen
Lees ook:Studerende allochtone jongeren leiden dubbel leven
Lees ook:Liefde in eigen cultuur
Lees ook:Trouwen uit frustratie
Lees ook:Voormalige straatjongeren uit Kenia in theaters in Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.