Online community MijnZuidAfrika.nl is live

Vanaf vorige week dinsdag 25 oktober is de nieuwe community MijnZuidAfrika.nl online. Om dit te laten weten is Eddy Zoey door heel Nederland op zoek naar The Big Five. Samen met Ranger Klaas-Jan Leinenga en zijn ‘spotterbabes’ gaat hij op zoek naar The Big Five in steden door heel Nederland om zo MijnZuidAfrika.nl te presenteren. Van 25 oktober tot en met 3 november zijn Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Eindhoven en Den Haag het decor voor heuse citysafari’s.

Voetstappen, uitwerpselen zijn allemaal aanwijzingen die leiden naar www.SpotTheBig5.nu, waar mensen opgeroepen worden om hun eigen foto of filmpje te uploaden om zo kans te maken op één van de vijf safarireizen naar Zuid-Afrika. Meedoen is heel makkelijk. Maak een eigen film of foto waarin je helemaal in de huid kruipt van een leeuw, olifant of luipaard en zet deze op www.SpotTheBig5.nu. Verzamel zoveel mogelijk stemmen om de dagprijs te winnen: een reischeque van 200 euro voor een vakantie naar Zuid-Afrika van NRV Holiday en twee entreekaarten voor Safaripark Beekse Bergen. Tot en met 3 november wordt dagelijks een dagwinner bekend gemaakt. Op zondag 6 november wordt bekend wie van de dagwinnaars en eigenaars van de wildcards die geweldige reis naar Zuid-Afrika wint.

Op de online community MijnZuidAfrika.nl  komen liefhebbers van Zuid-Afrika bijeen en delen foto’s, tips, en vragen met elkaar. Deze liefhebbers zijn zowel reizigers als Zuid-Afrikaanse locals. Op deze manier wordt een uitgebreide informatievoorziening geboden over Zuid-Afrika. Dit moet veel voordelen bieden wanneer je gaat reizen naar Zuid-Afrika. Tenslotte zijn ervaringen van reizigers en bewoners erg nuttig naast de standaard informatie van reisorganisaties.

Lees ook:Black Butterflies: een dichteres in Zuid-Afrika
Lees ook:ZAM: heerlijk tijdschrift over Afrika.
Lees ook:Afrika Film Festival in België.
Lees ook:Cultuurconflict tussen vader en dochter
Lees ook:Musical over Mandela zoekt jonge spelers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.