Haarlem is straks weer in de ban van salsa

Deze week begint op vrijdag 21 oktober het Salsa Festival Haarlem. Drie dagen vol salsaworkshops en feesten. Iedereen kan nu salsa leren van internationale salsadansers! Leer eerst de nieuwste salsa moves tijdens de workshops. Diezelfde avond kan je de nieuwe salsabewegingen laten zien. De beste salsa dansers van over de hele wereld zijn aanwezig om de workshops te geven. En internationaal bekende DJ’s verzorgen de salsamuziek. Meld je aan voor de workshops voor de nieuwste salsa-bewegingen.

Beginners en gevorderden kunnen meedoen aan de salsaworkshops. De groepen zijn verdeeld in vier niveaus. Een goede indeling. Hierdoor blijven weinig excuses over om tijdens dit festival geen salsa te leren. De workshops worden gegeven in de Philharmonie in het centrum van Haarlem. Tijdens dit festival worden maar liefst 33 workshops gegeven!

De kosten voor deelname hangen helemaal af van de tickets die je besteld. Zo kan je enkel tickets voor de salsafeesten bestellen. Maar je kan ook kaarten bestellen die gelden voor de workshops en de feesten. Kijk op de website van het Salsafestival en bestel de tickets die helemaal bij jou passen.

Het Haarlem Salsa Dance Festival duurt drie dagen va 21 t/m 23 oktober 2011.

Lees ook:Creatieve en muzikale herfstvakantie in Het Tropenmuseum
Lees ook:Tangomagia nog een dag in Amsterdam
Lees ook:Reis door het Indian Film Festival in Den Haag
Lees ook:Dromen op Literatuursfestival Writers Unlimited
Lees ook:Beleef Afrikaanse avonden in Utrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.