Netwerken op het World Blend Café

Vanavond vindt in het Tropentheater het World Blend Café plaats. Een avond dat bedoeld is om te kunnen netwerken binnen de kunstsector tussen diverse culturele groepen van Nederland. Het World Blend Café is vanavond gevuld met een paneldiscussie, muziek, pitches en lekker eten.

Dit is een speciale avond aangezien het World Blend Café dit jaar vijf jaar bestaat. Dit initiatief is gevormd door een groep van impresario’s, muzikanten, programmeurs, zaalhouders en journalisten. Het is een ideale gelegenheid om in een ontspannen sfeer te kunnen netwerken.

Tijdens de pitches krijgen mensen de kans hun project of groep in de aandacht te zetten. Onder de aanwezigen zijn onder meer afgevaardigden van het Prins Claus Fonds, en Erasmus Universiteit Rotterdam en de directeur van het World Music & Dance Centre Rotterdam. Daarnaast zijn er bekende gezichten uit de muziekwereld als Carel Kraayenhof, Juan Mesa en DJ Bas Springer alias Dj Mombasa alias Dj Retro Afrique. Wanneer je graag wilt dat jouw werk onder de aandacht komt dan is dit de ideale bijeenkomst.

De toegang is gratis maar er wordt wel verzocht vooraf aan te melden via [email protected]. Kijk op de website van het Tropentheater voor meer informatie.

Lees ook:World Blend Café: maak een wereldmix.
Lees ook:Salamworld is een verademing
Lees ook:Carel Kraayenhof in Concertgebouw Amsterdam.
Lees ook:Latin Dance Party in het Tropentheater
Lees ook:Excentrieke Braziliaan Chico César in De Doelen in Rotterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.