Latin Dance Party in het Tropentheater

Vier op vrijdagavond feest op de Latin Dance Party in het Tropentheater in Amsterdam. Weer een feest om de drukke werkweek achter je te laten. Hoe kan dat beter dan met latin muziek. Het Tropentheater weet wel wat nodig is om te ontspannen: latin, latin en nog eens latin. In de Marmeren Hal van het Tropentheater treedt DJ Socrates op. Met zijn muziek beleef je het swingende Zuid-Amerika.

DJ Socrates laat een avontuurlijke mix horen van muziek met geluiden als reggae, jazz, techno en funk. Bij een optreden van deze DJ ben je verzekerd van een avond met een warme gebalanceerde sfeer. DJ Socrates is een internationaal georiënteerde artiest. Niet alleen omdat hij in veel landen optreed. Ook omdat in zijn muziek internationale geluiden te horen zijn. Een selectie uit zijn repertoire is Feast from the East en Spanish Inquisition Swing.

DJ Socrates is een van die artiesten die nationale muziek vernieuwd met internationale invloeden. Beleef zijn muziek tijdens de Latin Dance Party morgenavond in het Tropentheater.

Lees ook:Begin 2012 met Afrikaanse swing
Lees ook:I Love Asian Party vanavond in HMH Rotterdam
Lees ook:Mega Chaabi Dance: een nieuwe kerst in Paradiso
Lees ook:Sutra Dance Theatre: de creatie van een pionier
Lees ook:Netwerken op het World Blend Café

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.